De handen van Hans

Een prachtige opdracht kreeg ik om een portret te maken van een man. Niet zijn gezicht maar zijn handen spelen de hoofdrol! Een verrassende uitdaging die ik met veel plezier heb aangenomen!

Deze man, Hans, is een soort van MacGyver. Niets is te gek of te kapot. Hans maakt het zelf met eigen gedachten of repareert het gewoon! Een man met gouden handen die altijd voor iedereen klaarstaat.

Wanneer hij een nieuw idee aan het uitbroeden is, zie je dat. En wat je dan ziet heb ik verbeeld in de bovenstaande droge naald prent.

Ik wens Hans en Lida heel veel plezier met hun nieuwe aanwinst en nogmaals bedankt!

1 comment

  1. hallo Jeroen,

    Toen ik vorige week thuiskwam had Lida een pakket op tafel liggen ik moest gaan zitten en ze vertelde dat ze een cadeau voor mij had, nadat ik het pakketje had uitgepakt was ik verbaast en verrast hoe jij dit had gemaakt aan de hand van een verhaal, inderdaad dat zijn wel mijn handen die jij had gemaakt zoals ze zijn, geweldig en bedankt voor het verwoorden van mijn handen,

    Groet Hans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *